GUMENI ČAMCI

Voda vas čeka! Novog dizajna, izrađeni od izdržljivog visokokvalitetnog PVC materijala, naš asortiman Honda Marine gumenih čamaca idealan je za plovidbe na rekama, jezerima ili moru.

HONWAVE GUMENI ČAMCI


 

Jedinstveni Honwave gumeni čamci su lagani, prenosivi i predstavljaju odličan izbor za plovidbu na rekama, jezerima ili moru. 

Dostupna su tri oblika gumenog čamca: 

DNO SA LETVICAMA

Honvave pod sa letvicama dolazi u dve veličine, a njegov lagan i kompaktan dizajn znači da se može sklopiti i uskladištiti za samo nekoliko minuta – sve to od strane jedne osobe, bez ikakvih problema. 

ALUMINIJUMSKO DNO

Ukoliko zabavu na vodi shvatate ozbiljnije, onda su gumeni čamci sa aluminijumskom palubom pravi izbor. Pogodni su za skoro sve nautičke potrebe, njihove ekstra velike plovne cevi znače još lakše krstarenje. 

DNO NA NADUVAVANJE

Gumeni čamci sa vazdušnim V-podom sa sobom donose posebne performanse i agilnost. Njihovi podovi koji prigušuju vibracije pomažu u omekšavanju vožnje, a njihov duboki V dizajn trupa obezbeđuje najbolju moguću stabilnost pri praktično bilo kojoj brzini. 

IZABERITE NAJBOLJE ZA VAS

Idealni su za istraživanje obale, pecanje ili plovidbu na otvorenoj vodi. Uz trupa u obliku slova “V” spremni su čak i za najgrublje vožnje. Svaki čamac dolazi uz nožnu pumpu velikog kapaciteta sa visokim pritiskom i izduvom. Izrađeni su od izdržljivog visokokvalitetnog PVC materijala, koji podnosi sve vrste padavina, kao i slanu vodu. 

 

MODELMax. putnikaTežinaMax. snaga
LETVICE
T20SE227 kg4
T25SE334 kg6
ALUMINIJUMSKO DNO
T25AE345 kg6
T30AE454 kg15
T35AE 573 kg 20
T40AE7 86 kg30
DNO NA NADUVAVANJE
T24IE 333 kg6
T27IE 334 kg8
T32IE 439 kg15
T38IE 548 kg 25
Legenda

STANDARDNA OPREMA: klupa, 2 vesla, nožna pumpa, torba za nošenje, kit za reparaciju.

Benefiti

HONWAVE All The MOD-CONS

Promenite redosled sedenja putnika kada god to poželite. Pored promenljivih nosača sedišta, tu su i robusni konopci, držači, ručke za podizanje i pametna brava za vesla.

HONDA GARANCIJA

Kupovinom Honwave gumenih čamaca ostvarujete pravo na garanciju za ličnu upotrebu u trajanju od 2 godine i za profesionalnu upotrebu u trajanju od 1 godine.

ODABERITE SVOJE PUTOVANJE

Honda gumeni čamci dolaze u više verzija kako bi bili sigurni da u potpunosti odgovaraju vašim potrebama.

ALUMINIJUMSKO DNO

Iskustvo u kombinaciji sa inovacijama. Honda vanbrodski motori obezbeđuju naprednu tehnologiju i ekskluzivne novitete koji se ne mogu pronaći kod drugih vanbrodskih motora. Honda tehnologija omogućava vam da osetite više zabave, za manje goriva.

VAZDUŠNO V DNO

Verzije sa V dnom takođe dolaze u četiri veličine - 2.4m, 2.7m, 3.2m i 3.8m. Mogu da podrže od 3 do 5 odraslih osoba, a predviđeni su za motore od 6 do 25 konjskih snaga.

DNO SA LETVICAMA

Verzija sa letvicama postoji u dve veličine - 2m i 2.5m. Idealna je za motore od 4 do 6 konjskih snaga i ima prostora za 2 do 3 odrasle osobe.

 

MANJE VREMENA U PRIPREMI A VIŠE U VODI


Svi naši gumeni čamci dolaze sa nožnom pumpom velikog kapaciteta sa visokim pritiskom i izduvom. To znači više vremena na vodi i manje pakovanja kada je vreme da krenete kući.

Honda garancija
Garancija za ličnu upotrebu u trajanju od 2 godine i za profesionalnu upotrebu u trajanju od 1 godine.