PRENOSIVI MOTORI

Tihi, laki i dovoljno jaki

HONDA BF2.3


 

Honda BF 2.3 je jedan od najlakših vanbrodskih motora na svetu. Pouzdan je i tih, sa ergonomskom ručkom koja omogućava jednostavno rukovanje i nošenje. Tehnološki napredan dizajn obezbeđuje snagu i performanse – bez žrtvovanja prenosivosti. 

Centrifugalno kvačilo, ubrzanje bez trzaja 
Tiristorsko paljenje 
Izduv ispod vodemanje buke 
Ugrađeni 1-litreni rezervoar za veliku autonomiju 
– Velika i ergonomski oblikovana ručica za nošenje 
Prekidač u slučaju opasnosti (quickstop) 
Zadovoljava CARB 2004 & EPA 2006 standarde 
Mogućnost okretanja oko svoje ose (360 stepeni) za bolji manevar 
– 5 godina garancije 

MODELBF 2.3
ČizmaS/L
StartH
PaljenjeCDI
Broj cilindara1
Zapremina motora57
Broj ventila2
HladjenjeA
Snabdevanje gorivomK
Rezervoar (lit)1
Alternator (12V)-
TrimM
TiltM
Visina zrcala418/571
Tezina (Kg)12.7/13.2
Legenda

S – kratka osovina, L – duga osovina, XL – ekstra duga osovina, XXL – ekstra ekstra duga osovina, H – manuelno, R – elektro starter, CDI – tiristorsko paljenje, V – vodeno, A – vazdušno, K – karburator, H – manuelno, R – elektro starter, CDI – tiristorsko paljenje, V – vodeno, A – vazdušno, K – karburator,

Kompaktnost i mala težina

Motor BF2.3 najlakši je vanbrodski u svojoj klasi. Lak je i za nošenje, sa ergonomskom drškom postavljenom na tačnoj tački ravnoteže, kako bi vam se omogućilo normalno hodanje bez osećaja naprezanja.

Kontrola gasa

Gas sa okretnim rukohvatom omogućava preciznu kontrolu gasa. Zatezač gasa minimalizuje umor vozača prilikom upravljanja.

Centrifugalno kvačilo

Centrifugalno kvačilo omogućava da motor radi u praznom hodu bez okretanja propelera. Kada želite da krenete, samo dodajte gas, a kvačilo će se uključiti i pokrenuti propeler.

Upravljač koji se okreće za 360°

Za dodatnu mogućnost manevrisanja, ovaj model poseduje brzo okretno delovanje; savršen je za vožnju unazad bez promene stepena prenosa. Samo prebacite ručicu preko 180 ° i čamac se kreće unazad. Moći ćete lagano manevrisati oko uskih mesta.

Lagano naginjanje

BF2.3 je vrlo lagan i lako se naginje iz vode. Na taj način se sprečavaju oštećenja lopatica propelera kada se nađete u plićaku ili na ivici vode.