Motori srednje snage

Spremni za otkrivanje novih mesta

HONDA BF40-50


Novi redizajnirani BF40 i BF50 su kompaktni i obogaćeni naprednim funkcijama, nudeći najnižu težinu i najveću brzinu u svojoj klasi! Ovi modeli su lagani, kompaktni trocilindrični motori od 808 ccm, sa snažnim obrtnim momentom i uzbudljivim performansama. 

– CDI sistem paljenja za optimalnu snagu
– Kompaktan, lak i snažan
– Elektro starter za lako pokretanje
– Tilt za jednostavno izdizanje motora iznad vode
– Dostupna verzija s Power trim & tilt
– Zadovoljava CARB 2008 & EPA 2006 standarde
– Izduv kroz propeler za tiši rad
– Alternator velikog kapaciteta
– Indikator pritiska ulja
– Indikator pregrevanja motora
– Limitator obrtaja
– Prekidač u slučaju opasnosti (quickstop)
– 5 godina garancije 

 

MODELBF40-50
ČizmaS/L
StartR
PaljenjeCDI
Broj cilindara3
Zapremina motora808
Broj ventila6
HlađenjeV
Snabdevanje gorivomI
Rezervoar (lit)24
Alternator (12V)22A
TrimEH
TiltEH
Visina zrcala416/521
Težina (kg)90/91
Legenda

S – kratka osovina, L – duga osovina, XL – ekstra duga osovina, XXL – ekstra ekstra duga osovina, H – manuelno, R – elektro starter, CDI – tiristorsko paljenje, V – vodeno, A – vazdušno, K – karburator, I – injection, M – mehanički, H – hidraulički, EH – elektrohidraulički

Zaštita i sigurnost motora

Hondini vanbrodski sistemi za upozoravanje prate kritične funkcije motora, uključujući temperaturu motora, pritisak ulja, ubrizgavanje goriva i punjenje, te će vas upozoriti na nestandardne radne uslove.

Lagodnije upravljanje

Kućište motora je izuzetno hidrodinamično. Zupčanici unutra su obrađeni na finu toleranciju, smanjujući trenje i tako doprinose ukupnim performansama i vrhunskoj ekonomičnosti goriva pri velikim brzinama.

Punjenje uređaja

High Output alternator isporučuje solidnih 22 ampera, što će bateriju sa kapacitetom punjenja od 17 ampera držati u vrhunskom stanju i takođe će napajati svu vašu elektronsku opremu na plovilu.

Manja potrošnja

Jedinstveni ECOmo sistem za kontrolu naglog sagorevanja prilagođava odnos goriva i vazduha u zavisnosti od opterećenja i brzine kako bi poboljšao potrošnju goriva tokom plovidbe.

Lakše ubrzanje

Honda BLAST ™ tehnologija sa PGM-Fi elektronskim ubrizgavanjem goriva omogućava trenutno ubrzanje To se postiže korišćenjem poboljšanog vremena paljenja, koje razvija više obrtnog momenta pri malim obrtajima, tako da možete brzo dostići željenu brzinu.