Motori srednje snage

Spremni za otkrivanje novih mesta

HONDA BF60


BF60 su najlakši i najkompaktniji motori u svojoj klasi. Dostupni u dve verzije, BF60 i BFP60 nude moćne performanse i uzbudljivo ubrzanje. BFP60 nudi jedinstveno kućište menjača i veći propeler koji je idealan za pontone i veće čamce sa trupom. 

– Multi-port Program ubrizgavanja  goriva
– Najbolji u klasi sa izlazom visokog punjenja baterije
– Najlakši u klasi
– Ekskluzivna BLAST tehnologija
– Najbolji u klasi u pogledu ekonomične potrošnje goriva
– Visoke performanse, robusno kućište stope propelera
– Lean Burn Control ® (kontrolni sistem sagorevanja goriva)
– Visoka performansa dizajna kućišta stope
– Specijalni dizajn postavljanja radilica
– Gumeni sistem ublaživanja vibracija
– Dizajn „Mikuni“ usisni sistem
– Trolling sistem 800 obrta / min
– Pouzdanost i trajnost
– Sistem upozorenja za nizak nivo ulja
– 4-slojna primarna zaštita od korozije
– Unutrašnja zaštita od korozije – Oznaka 3 zvezdice CARB o emisiji izduvnih gasova
– 5 godinA garancije 

MODELBF60
ČizmaL
StartR
PaljenjeCDI
Broj cilindara3
Zapremina motora998
Broj ventila12
HlađenjeV
Snabdevanje gorivomI
Rezervoar (lit)
Alternator (12V)17A
TrimEH
TiltEH
Visina zrcala521
Težina (kg)521
Legenda

S – kratka osovina, L – duga osovina, XL – ekstra duga osovina, XXL – ekstra ekstra duga osovina, H – manuelno, R – elektro starter, CDI – tiristorsko paljenje, V – vodeno, A – vazdušno, K – karburator, H – manuelno, R – elektro starter, CDI – tiristorsko paljenje, V – vodeno, A – vazdušno, K – karburator, I – injection, M – mehanički, H – hidraulički, EH – elektrohidraulički

Lakše ubrzanje

Honda BLAST ™ tehnologija sa PGM-Fi elektronskim ubrizgavanjem goriva omogućava trenutno ubrzanje To se postiže korišćenjem poboljšanog vremena paljenja, koje razvija više obrtnog momenta pri malim obrtajima, tako da možete brzo dostići željenu brzinu.

Punjenje uređaja

High Output alternator isporučuje solidnih 22 ampera, što će bateriju sa kapacitetom punjenja od 17 ampera držati u vrhunskom stanju i takođe će napajati svu vašu elektronsku opremu na plovilu.

Manja potrošnja

Jedinstveni ECOmo sistem za kontrolu naglog sagorevanja prilagođava odnos goriva i vazduha u zavisnosti od opterećenja i brzine kako bi poboljšao potrošnju goriva tokom plovidbe.

Lakša kontrola brzine

Opcionalna kontrola brzine motora dizajnirana je tako da omogućava precizno podešavanje brzine od 50 o / min - između 750 i 1000 o / min - jednim potezom prekidača. To je korisno kada je specifična kontrola potrebna za ribolov na moru, reci ili jezeru.

Kompatibilnost priključaka

Motori su kompatibilni sa NMEA2000®, što ih čini kompatibilnim sa svim ostalim elektronskim uređajima koji su kompatibilni sa NMEA2000® - poput navigacionih sistema i sistema za traženje ulova.